top of page
  • Фото автораЛариса Рудак

Пригоди Котлетки


Вибираючи дитині книжку, батьки часто цікавляться, які якості вона розвине в їхній дитині та чому навчить. Проте діти, відкриваючи книгу, очікують передусім просто цікаву історію, бажано смішну і ще краще без моралі. До таких книг діти із задоволенням повертаються та перечитують.


І власне про таке оповідання нашої авторки ми хотіли вам сьогодні розповісти. Це історія про те, як в одній родині зʼявилося щеня. Це песик породи бігль, страшенно активний і непосидючий. Песик створив навколо себе страшенну метушню й катавасію та досить істотно вплинув на життя сімʼї. Замість своїх речей господарі знаходять тільки їхні рештки з підозрілими слідами зубів, прямо зі столу фактично перед носом зникають котлетки, а у пральній машині можна неочікувано натрапити на маленьку сплячу істоту. А ще це історія про те, як можна трохи недооцінити свої сили, як очікування іноді розходяться з реальністю, а також про те, що ніхто не буває в захваті, коли отримує нові додаткові обовʼязки. Кожний день приносив нові пригоди і ставив нові виклики перед усіма членами родини. І як же вони з усим цим впоралися? Власне про це і йдеться в історії, яку розповідає сама головна героїня – собачка Котлетка.


А як же мораль та висновки? Це вже діти зроблять самостійно, і зовсім необовʼязково їм все пояснювати та розжовувати. Рекомендуємо книжку для сімейного читання ;-)


Ілюстрації до цього оповідання зробила Ніка Еван (@nikaewan), a надрукувало книгу молоде амбітне видавництво "Парасоля" https://www.parasoliabooks.org/

До речі, зараз видавництво здійснює попередній продаж, і у вас є шанс придбати "Пригоди Котлетки" зі знижкою. Не баріться, передпродаж не триватиме вічно!




40 переглядів1 коментар
bottom of page